Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aichi Krosandra

30. 12. 2021

Aspíkova první zkušenost byla přesně měsíc po bonitaci na Seči, 1. a 2. září 2021. Aichi je nádherná fenka s vynikajícími výsledky zdravotních vyšetření. Svázaní byli pokaždé víc než 15 minut, krytí bylo ukázkové. Doufáme, že se vše podařilo a budou štěňátka.

8. října ukázalo ultrazvukové vyšetření 7 štěňátek! Mám velikou radost! Držíme prstíky Aichi i jejímu pánečkovi, aby se i dál vše dobře vyvíjelo.

1. listopadu se Aichi narodilo 5 štěňátek, všechno kluci! Kluci jsou velcí, zdraví, spokojení, maminka je v pořádku. Mrzí mě jen to, že nejsou nějaké holčičky (že by to byly ty dva zárodky, co se asi vstřebaly?) protože jedna měla zůstat u chovatelky. No to je život... Zdraví především.

Izzie (zelený) bydlí v Hradci Králové u aktivní rodiny. Měl by cvičit a být vidět i na klubových akcích.

Indy (červený) odcestoval do Kutné Hory do rodiny k dalšímu devítiletému choďáčkovi. Majitelka se s ním věnuje agility a cvičení plánuje i pro Indyho.

Ikarus (modrý) jde jako rodinný kamarád k mladým manželům k Brnu.

Iggy (oranžový) je rodinný pes kousek od Olomouce a měl by se občas vídat i s maminkou Aichi.

Ites (žlutý) byl největší a nejchlupatější. Odcestoval nejdál, na Slovensko. Páneček s ním také plánuje aktivní život, možná i cvičení případně uchovnění.

Tak vám všem kluci přejeme s tatínkem Aspíkem pevné zdraví a krásný dlouhý život!

Kluci v roce a půl

Všem se daří výborně. Majitelé jsou nadšení z povah.

Indy je z pejsků největší znakáč a stále se věnuje agility. Má i odsvodováno s pěkným kódem K2,U2-3-4-6,W2,Z8. Izzie dělá radost rodině a cvičí, stal se vicemistrem ČR chodských psů v agility v roce 2023!

Ikarus je rodinný pes, milovaný všemi.

Ites (Myrrdin) se na Slovensku věnuje cvičení i chodským akcím. Celá rodina majitele ho zbožňuje. Má i po rentgenu kyčlí se skvělým výsledkem 0/0. V červnu 2023 absolvoval svoji první výstavu málopočetných plemen na Slovensku, něco jako česká speciálka nebo klubovka, kterou potřebuje k uchovnění. Na výstavě choďáky vyhrál s titulem CAC a BOB, veliká gratulace! Na podzim si doplnil další výstavu a stal se oficálně chovným psem!