Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zkouška ZM

11. 6. 2023

Do Štěpánova na cvičák jsme jeli 11. 6. oba prvně v životě. Silný vítr nám to jednodušší nedělal, ale nakonec jsme se s tím poprali a JE TO DOMA!

STOPA: Překvapil - nezevloval na přímém úseku a nečuchal bokem, ale šel krásně rovně. Lom nám vítr odfoukl proti směru, tak vyrazil opačně. Ale našli jsme se, došli, zalehl předmět... Sláva!

POSLUŠNOST: Tradičně se poněkud ploužil, pohodář náš. A nechtěl mě opustit :-D. Jinak vše pěkně. Aport a odložení na plný počet.

OBRANA: Na tomto cvičáku jsme nikdy nebyli, nikdy nekousal jen s obojkem bez postroje. Celkově kousal na trávě podruhé v životě. Tak mi trenérka doporučila jít na jistotu a vynechat první zástěnu, aby něco nevymýšlel. A poslala jsem ho přímo na druhou s figurantem. Takže jsme automaticky přišli o 5 bodů. Nebo o 10% z 50. Zbytek už šel dobře, jen tedy pouštěl až na duhý povel. Velmi pěkné měl volné zadržení.

No, jestli a jak dál, to je ve hvězdách. Já jsem si splnila dětský sen. Aspík to pro mě udělal, z lásky. Jeho snem je když mu vezmu hlavu do rukou a prostě jen tak dýchá, co nejblíž mně...